Het MeesterWerk

Het MeesterWerk

Accent praktijkonderwijs beheert in het winkelcentrum Picasso Passage 2 een eigen winkel “Het MeesterWerk” waar u rustig een kopje koffie of thee kunt drinken.

Het MeesterWerk heeft als doel leerlingen van Accent Praktijkonderwijs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een vertrouwde, levensechte omgeving voorbereiden voor een passende baan binnen de horeca of midden- en kleinbedrijf in Capelle aan den IJssel.

Met andere woorden: In een veilige, maar levensechte omgeving leren met als resultaat waardering, een diploma, een certificaat of baan!

coffee-icon

KOFFIE & LUNCH

golfje

Het Meesterwerk is een bijzondere winkel. Je kunt er een kopje koffie drinken, lunchen, cadeautjes kopen en zelfs vergaderen.LEES MEER »

gift-box-icon

CADEAUTJES

golfje

Bij Het Meesterwerk koopt u leuke cadeautjes. Een aantal gemaakt door de leerlingen op school, andere ingekocht bij lokale en regionale leveranciers.LEES MEER »

home(1)-icon

WOONDECORATIE

golfje

U koopt bij ons moderne, hippe en bijzondere woondecoratie. Op zoek naar een eye-catcher? Bij Het Meesterwerk vindt u het!LEES MEER »

coworking-icon

VERGADEREN

golfje

In Het Meesterwerk is voor U een mooie vergaderruimte beschikbaar met alle faciliteiten die nodig zijn voor een goede vergadering.LEES MEER »

event-icon

EVENEMENTEN

golfje

Doelstelling van Het Meesterwerk is om in en rond het Winkelcentrum enkele keren per jaar een leuk evenement voor de wijk te gaan organiseren.LEES MEER »

employees-icon

BEDIENING

golfje

Naast leerlingen van Accent Praktijkonderwijs Capelle werken er ook betaalde krachten in onze winkel en koffie-restaurant