ACCENT
Welkom bij Accent Praktijkonderwijs!

Welkom bij Accent Praktijkonderwijs!

PRAKTIJKONDERWIJS

ACCENT PRAKTIJKONDERWIJS

Leer jij vooral door dingen te doen? Werk je het liefst met je handen? In de tuin, in de keuken of bijvoorbeeld in een garage? Op onze praktijkscholen werk je veel met je handen, leer je jouw talenten aanspreken en passen de docenten de lessen op jouw tempo aan. Uiteindelijk kun je bij ons diverse diploma’s halen. Op Accent scholen zitten er gemiddeld 15 leerlingen in een klas. Iedereen kent elkaar, waardoor je je snel op je gemak voelt.

Accent verzorgt op 4 locaties in de Rotterdamse regio praktijkonderwijs voor jongeren van 12 t/m 18 jaar. Praktijkonderwijs is een reguliere vorm van voortgezet onderwijs voor leerlingen, die liever praktisch en anders leren dan theoretisch. Het onderwijs is gebaseerd op 4 domeinen: Wonen, Werken, Vrije tijd en Burgerschap.

Bij CVO Accent praktijkonderwijs in Capelle aan den IJssel – Schollevaar krijgen de leerlingen een praktische opleiding ter voorbereiding van de praktijk.

Tags :