Onze leerlingen worden voorbereid op een goede toekomst in de maatschappij. Een van de middelen die wij inzetten is de leerwerkplaats. In de leerwerkplaats kunnen leerlingen praktijkervaring opdoen voor een toekomstige functie in de horeca of in de techniek.

Hierdoor kunnen wij onze leerlingen nog beter voorbereiden op de arbeidsmarkt.Want, de leerwerkplaats is niet alleen vóór leerlingen maar ook vóór de wijk Schollevaar. De leerlingen helpen graag met klusjes in en rond het huis.Naast het restaurant en het lunch café willen we ook dat leerlingen die tijdelijk niet op stage kunnen of zijn weggestuurd, extra begeleiding krijgen , zodat ze na een aantal weken alsnog weer naar stage kunnen.

We willen heel graag de verbinding maken met de wijk; klussen bij mensen thuis gaan doen. De buurtbewoners kunnen hiervoor de school in lopen of een mail sturen met hun vragen.

Een excellente School!

  1. Openingstijden Leerwerkplaats!


Ook geschikt voor workshops en cursussen

In de ruimtes naast het Lunchcafé is er ook de mogelijkheid om voor deelnemers een cursus of workshop te geven.
In het voorjaar willen we een aantal vierkante meter tuintjes realiseren voor het kweken van groente, kruiden en bloemen. Die willen we dan weer verkopen. Ook hier: een leermoment voor onze leerlingen in de praktijk.