In het wijkrestaurant Schollevaar organiseren wij iedere donderdagmiddag voor onze gasten een gezonde warme maaltijd voor een bescheiden prijs. Deze maaltijden worden bereid door onze leerlingen en horeca-docenten.

Wij zijn met zomervakantie!!

 • Iedere week serveren wij een ander 3 gangen menu
 • Vanwege de schoolvakantie is het wijkrestaurant gesloten tot na de schoolvakantie

Aanvang

Vanaf 17.00 uur bent u iedere donderdagmiddag van harte welkom in het Wijkrestaurant van de school, Wisselspoor 2 in Capelle – Schollevaar.

Reserveren voor dit diner

  Ook is dit mogelijk met een email naar rvanderspoel@cvoaccent.nl of via telefoon 06 – 16 97 07 89.

  Lunchcafé

  Iedere woensdagmiddag is de school vanaf 12.00 uur geopend in het lunchcafé.

  U kunt daar een lunch bestellen met een gezond drankje er bij. Iedere week hebben wij een andere warme lunch voor u klaar staan. U kunt ook gewoon binnenlopen, want reserveren voor het Lunchcafé is niet noodzakelijk.

  HET MEESTERWERK

  Wij hebben in het winkelcentrum Picassopassage 2 onze nieuwe winkel geopend: “Het Meesterwerk”. Daar kunt u rustig een kopje koffie of thee komen drinken en genieten van een heerlijk taartje, tosti of gebakje…. Ook maken wij diverse soorten tosti’s voor onze gasten!

  Het Meesterwerk heeft als doel leerlingen van Accent Praktijkonderwijs en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in een vertrouwde, levensechte omgeving voor te bereiden op een passende baan in de horeca of detailhandel in Capelle aan den IJssel.
  In een veilige, maar levensechte omgeving leren met als resultaat waardering, een diploma, certificaat of baan! Zie www.hetmeesterwerk.com